Tilpasning av sko og såleklinikk

Vi har spesialisert oss på tilpasning av sko og såler. Rando, telemark og alpinsko tilpasses av alpintrenere som har 15 års erfaring og såler tilpasses av vår egen fysioterapeut. Her legger vi sjela vår i å gjøre en god jobb. Kombinasjonen av god skiforståelse, kunnskap om fotens anatomi og kjenskap til hvilke krefter som virker på skikjøreren, gjør at vi er i stand til å levere en jobb som gjør at samspillet mellom ski, sko og løper fungerer optimalt. Vi vil alltid ha deg som kunde tilstede når vi tilpasser. Dette for at vi skal kunne gjøre jobben sammen gjennom en god dialog underveis i prosessen.

Skotilpasning - komfort og presisjon

Skotilpasning gjøres av alpintrenere med 15 års erfaring innen skiteknikk og tilpasning av sko til profesjonelle løpere. Alle, uansett nivå, er helt avhengig av at skoene sitter samtidig som de er behagelig å bruke gjennom lange dager på ski. Vi bruker markedets mest avanserte utstyr for å gjøre skoen så presis som mulig samt sørge for at komfortnivået holdes på maks.

Som de eneste i Norge har vi et spesialbygd laser verktøy som lar oss måle helt nøyaktige vinkler på skoen. Vi har et tett samarbeid med flere skotilpassere som til daglig jobber med tilpasning av sko til World Cup løpere. Vi holder oss oppdatert og har god oversikt over hva som blir gjort på skoene til verdens beste løpere. Det testes nye ting til stadighet både med tanke på oppsett og bygging av nye skomodeller. Gjennom vår dialog med fabrikker og servicefolk holder vi oss oppdatert på hva som rører seg rundt dette. Vi er selvfølgelig klar over at om et oppsett fungerer for en løper så trenger det nødvendigvis ikke å være bra for en annen. Dette er veldig individuelt, men enkelte ting går igjen hos de fleste.

Vi har toppmodeller fra Lange, Head, Rossignol og Nordica, både innen racing, junior og freeride sko. Randonee sko kan også tilpasses og vi har kort leveringstid på Dynafit.

Såleklinikk - 3D scanning eller avstøpning

Alle som driver med aktivitet burde ha tilpassede såler. Det handler om komfor, sirkulasjon, presisjon og effekt i tråkk og fraspark. Verdens beste sykkelister, alpinister, langrennsløpere, hockeyspillere etc etc bruker dette.

Vi tilpasser såler til alle behov, alle former for føtter og aktiviteter og vi har en egen fysioterapeut som tar seg av de største anatomiske utfordringene. Han har flere års erfaring og kjenner fotens anatomi svært godt. Han jobber som daglig som fysioterapeut.

eSoles er den mest avanserte og brukes oftest når det er større anatomiske utfordringer. eSoles har en leveringstid på ca 14-21 dager på grunn av at sålen 3D-scannes hos oss og blir så frest og tilpasset hos eSoles i USA.

Sidas er en såletype som er svært mye brukt. Sidas såler blir tilpasset og ferdigstilt her på Klipskobua sine lokaler mens du drikker en kaffe.